21 januari 2021
Prenumerera på Kurser

Utbildningar i analys, jämförelse, nyckeltal och statistik i Kolada

RKA erbjuder dig olika typer av utbildningar som går att beställa. De kan genomföras var för sig, eller kombineras, vi formar utbildningen efter din eller gruppens behov. RKA erbjuder också kurstillfällen på aktuella teman.

Aktuella erbjudanden om webbsända kurser

 • Brukarundersökningar inom funktionshinderområdet samt individ- och familjeomsorg
  Den 5 februari klockan 09:00-10:00 visar RKA dig hur du kommer åt din kommuns resultat från brukarbedömningarna inom funktionshinderområdet samt individ- och familjeomsorg i Kolada. Seminariet är kostnadsfritt och utan anmälan.
 • Grundkurs i Fri sökning i Kolada
  Välkommen till en webbutbildning den 11 mars som fokuserar på grunderna i Koladas fria sökning. Fri sökning är den del av Kolada där du själv styr dina val, medan i Jämföraren presenteras färdiga urval av nyckeltal i tabeller och diagram.
 • Lansering av BRP+ i Kolada
  BRP+ är ett breddat mått på hållbar utveckling och livskvalitet i regionerna som mäter regional utveckling ekonomiskt, miljömässigt och socialt. RKA har utvecklat en visning för BRP+ i Kolada. Välkommen att delta vid lanseringen 28 januari 2021.
 • Analysera skolresultaten med Kolada
  RKA och Sveriges Kommuner och Regioner arrangerar en webbutbildning under tre halvdagar med start den 2 februari, för dig som vill arbeta med analyser och jämförelser av resultat med hjälp av nyckeltal i Kolada.
 • Fortsättningskurs i Fri sökning i Kolada
  Fri sökning är den del av Kolada där du jobbar direkt mot databasen och själv väljer vad du vill se på skärmen, utifrån egna behov och önskemål. Under utbildningen som sker digitalt den 11 februari får du träna på att bygga egna tabeller och visualiseringar. Vi varvar genomgångar med eget arbete.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:Tack för att du hjälper oss!