Publicerad 22 november 2021

Utbildningar, seminarium

RKA erbjuder kommuner och regioner olika typer av utbildningar inom området analys och jämförelser. De kan genomföras för enskilda kommuner eller regioner, på plats eller digitalt. Utbildningen skräddarsys efter behov. Vi erbjuder också enskilda kurstillfällen på aktuella teman.

Erbjudande om aktuella kurser och seminarium

 1. måndag
  12
  jun

  Fri sökning i Kolada, juni

  RKA går igenom de olika funktionerna och växlar genomgångar med eget arbete. Efter utbildningen kan du göra egna sökningar i Koladas Fria sökning, skapa tabeller och göra andra visualiseringar efter egna önskemål. Inga förkunskaper krävs. Välkommen.

  Datum
  12 juni 2023
  Tid
  09.00 – 10.30
 2. måndag
  19
  jun

  Grundkurs i Koladas verktyg Jämföraren, juni

  En utbildning för dig som aldrig använt databasen Kolada eller som kanske använder Kolada väldigt sällan. Under en timme går RKA igenom de grundläggande funktionerna i verktyget Jämföraren. Det kommer att finnas utrymme att ställa frågor. En kostnadsfri utbildning men anmälan krävs.

  Datum
  19 juni 2023
  Tid
  13.00 – 14.00
 3. onsdag
  6
  sep

  Analysera effektiviteten i kommunen

  RKA bjuder in dig till en dag med analys av effektivitetsnyckeltalen i Kolada. Som deltagare kommer du att få arbeta med din kommuns nyckeltal om produktivitet och effektivitet. Effektivitetsvisningen i Kolada är utgångspunkt för den här utbildningen.

  Datum
  6 september 2023
  Tid
  09.00 – 15.30

Visa fler sökresultat

Kontakta RKA

Informationsansvarig

 • Camilla Eriksson
  Projektledare