18 september 2020
Prenumerera på Aktuella kurstillfällen, RKA

Aktuella kurstillfällen som RKA erbjuder

 • Nyckeltal för effektivitet i Kolada, webbseminarium
  RKA arrangerar ett webbseminarium då vi visar nyckeltal för effektivitet i Kolada. Vi kommer att berätta om vårt uppdrag men huvuddelen handlar om hur du hittar nyckeltalen i Kolada samt hur du kan ha nytta av nyckeltalen i ditt analys- och jämförelsearbete.
 • Kolada – fortsättningskurs i Fri sökning, webbutbildning
  I utbildningen är Koladas fria sökning och analys i fokus. Du som deltagare får träna på att bygga egna tabeller och visualiseringar. Du får vägledning som syftar till att ge dig bättre struktur i analysarbetet.
 • Kolada – grundkurs i Fri sökning, webbutbildning
  Vid den här utbildningen lär du dig grunderna i Fri sökning och jobbar direkt mot Koladas databas. Du bygger egna tabeller och visualiseringar, helt efter dina behov och önskemål. Vi visar hur du söker fram data och hur du visualiserar nyckeltalen i olika diagram. 
 • Nytt analysverktyg presenteras inom funktionshinderområdet
  RKA tillsammans med Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) presenterar ett nytt analysverktyg - Koll på funktionshinderområdet - för kommuner. Presentationen sker via webben och är kostnadsfritt.
 • Analysera skolresultaten med Kolada
  RKA och Sveriges Kommuner och Regioner arrangerar en utbildning för dig som vill arbeta med analyser och jämförelser av resultat med hjälp av nyckeltal i den öppna databasen Kolada.
 • Få koll på äldreomsorgen i din kommun, webbutbildning
  RKA och Sveriges Kommuner och Regioner arrangerar utbildningen. Efter utbildningsdagen kan du analysera äldreomsorgen i din kommun med hjälp av den statistik som finns tillgänglig genom nationella insamlingar.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:Tack för att du hjälper oss!