14 januari 2020
Prenumerera på Aktuellt från RKA

Aktuellt

 • Webbsänd utbildning om Kolada med fokus på näringsliv
  Den kostnadsfria utbildningen ger dig grundläggande kunskaper om hur du använder verktyget Kolada och nyckeltal med fokus på näringsliv. Du får bland anant lära dig om Koladas innehåll, funktioner, hur du praktiskt söker fram nyckeltal för näringsliv och gör jämförelser.
  2020-04-21
 • Kolada har fått en ny välkomstsida och verktyget Fri sökning har utvecklats

  Databasen Kolada har fått ett nytt utseende på sin startsida. Verktyget Fri sökning har fått ett efterlängtat lyft i form av nya funktioner, ny layout och Fri sökning är nu mer användarvänligt. 

  2020-03-31
 • Inställda utbildningar men erbjudande om extra stöd

  I det rådande läget så måste tyvärr många av RKA:s kommande utbildningar ställas in på grund av risken för spridning av coronaviruset. Men vi erbjuder kommuner och regioner extra tid för stöd via Skype, mejl eller telefon.

  2020-03-20
 • Inställt: Analysera resultaten med Kolada, socialtjänst
  RKA och SKR genomför utbildning för dig som vill arbeta med analyser och jämförelser av resultat med hjälp av nyckeltal i Kolada. Den här utbildningen är riktad mot socialtjänsten (individ- och familjeomsorg, funktionsnedsättning och äldreomsorg). Vi utgår från din kommuns resultat och väljer nyckeltal som behöver analyseras.
  2020-01-17

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:Tack för att du hjälper oss!