4 maj 2015
Prenumerera på Aktuellt från RKA

Aktuellt

 • 2018-06-28

  RKA ska ta fram nyckeltal för Agenda 2030


  När regeringen beslutade om handlingsplanen för genomförandet av Agenda 2030 blev det också klart att RKA ska ta fram nyckeltal till kommuner och landsting.
 • 2018-04-23

  Möt oss på KOMMEK i Malmö


  Besök oss i monter C08 på KOMMEK mässan som i år sker 22-23 augusti. Du får se vad Kolada har för information om din kommun, ditt landsting eller region, få tips om analysfunktioner och ta del av våra erfarenheter av jämförelser och analys. Vi medverkar också i seminarium.
 • 2018-03-02

  Kostnadsnyckeltal - hälso- och sjukvård


  RKA presenterar nya nyckeltal inom hälso- och sjukvård för kostnader i kronor per invånare. Dessa är publicerade i Kolada. Alla nyckeltal baseras på de uppgifter som landstingen har redovisat till SCB i räkenskapssammandraget (RS).

 • 2017-12-21

  Hitta statistik – Öppna jämförelser för skola – i Kolada


  RKA tillsammans med SKL har gjort filmer som visar hur du hittar statistik för Öppna jämförelser inom skola i verktyget Jämföraren. Du får även vägledning i hur du använder verktyget och analyserar statistiken.
 • 2017-09-07

  Koll på hemtjänsten – nytt analysunderlag publicerat


  Koll på hemtjänsten är en handledning för analys av  hemtjänstkostnader. Använd underlaget och du får direkt fram din kommuns resultat och en jämförelse med medel, min och max för hela landet.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:


User information

Tack för att du hjälper oss!