13 december 2017
Prenumerera på Kurser

Webbutbildning – Jämförelse och analys i databasen Kolada

Utbildningarna kan du ta del av direkt på RKA:s webbplats. De är en timme långa, kostnadsfria och handlar om Kolada - hur du praktiskt använder databasen för dina jämförelser och analyser.

 • Kostnadsnyckeltal


  Vi går igenom olika kostnadsnyckeltal, var du hittar dem i Kolada och vilka som lämpar sig för jämförelser. Utbildningen är för både kommuner och landsting.
 • Hållbarhet, samhälle, kultur och fritid


  Lär dig använda nyckeltalen i Kolada för områdena hållbarhet, samhälle, kultur och fritid. Utbildningen riktar sig till kommuner.
 • Nyckeltal om utbildning


  Lär dig praktiskt hur du använder Koladas Jämförare för att analysera utbildningsområdet. Vi kommer att titta på statistik inom området. Utbildningen vänder sig till kommuner.
 • Socialtjänst


  Lär dig praktiskt hur du använder Koladas möjligheter för att analysera äldreomsorg, funktionshinder och individ- och familjeomsorg (IFO). Vi tittar på statistik inom de berörda verksamheterna. Utbildningen riktar sig till kommuner.

Fler nyckeltal för landstingens verksamhet

Just nu utvecklar vi Kolada med fler nyckeltal om landstingens verksamhet. Under 2018 kommer vi därför kunna ge ett bättre stöd i arbetet med att jämföra och analysera landstingens verksamheter och kostnader.

Kom ihåg att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med dina frågor!

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:


User information

Tack för att du hjälper oss!