10 april 2015
Prenumerera på Aktuella kurstillfällen, RKA

Aktuella kurstillfällen

 • Analysera resultatet med Kolada, våren 2018


  RKA genomför en 3-dagars utbildning för dig som vill arbeta med analyser och jämförelser av resultat med hjälp av nyckeltal i den öppna databasen Kolada. Efter utbildningen kan du genomföra avvikelseanalys med fokus på den egna kommunen, dess mål och resultat.
 • Utbildning i databasen Kolada, Malmö


  Om du är nyfiken på hur du kan använda Kolada för jämförelser och analys är detta något för dig. Utbildningen ger dig kunskaper om nyckeltal och statistik som finns i Kolada. Du får lära dig hur du söker fram data ur databasen och hur du gör diagram och presentationer.
 • Analysera resultatet med Kolada, hösten 2017


  Vi en 3-dagars utbildning för dig som vill arbeta med analyser och jämförelser av resultat med hjälp av nyckeltal i den öppna databasen Kolada. Efter utbildningen kan deltagarna genomföra avvikelseanalys med fokus på den egna kommunen, dess mål och resultat.
 • Webbutbildningar, höst 2017


  RKA genomför ytterligare fyra stycken webbutbildningar för kommuner och landsting under hösten. Utbildningarna handlar om Kolada och hur du använder databasen för dina jämförelser och analyser. Här får du information om aktuella teman, datum, tid och upplägg

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tipsa:


User information

Tack för att du hjälper oss!